Kurser / Uddannelser

Grundet Corona er vore kurser sat på standby, men henvend dig gerne hvis du ønsker at komme med på de nye kurser som vi regner med at kunne starte op i efteråret 2021.

Kranio Sakral Terapi (KST)

Uddannelsen er delt op i flere kursusgange som ligger placeret i weekender. I KST-uddannelsen lærer du om dens anvendelse og de grundlæggende behandlingsteknikker samt får indblik i nervesystemets opbygning, samt anatomi og fysiologi. Du får gennerelt set forståelse for, hvordan det Kranio Sakrale system fungerer og lærer at behandle systemet ubalancer.

LÆS UDDYBENDE OM KST UDDANNELSEN

NLP Practitioner uddannelse - meget mere end du kan forestille dig!

NLP Practitioner uddannelsen er for alle der ønsker at forbedre sit eget og andres liv. Man undervises i kommunikation, terapi, præsentation og meget mere.

NLP bygger grundlæggende på at modellere dygtige mennesker. Man lærer at afdække vaner og strategier og kopiere dem til andre. Man kan på den måde hjælpe folk med at forme sin egen og andres personlighed i en mere hensigtsmæssig retning.

LÆS HVORDAN DU BLIVER NLP-PRACTITIONER

Tankefeltsterapi (TFT)

TFT blev opdaget og udviklet af Dr. Roger Callahan, en anset og erfaren klinisk psykolog. Roger Callahan havde i 30 år arbejdet med traditionelle terapier og blev ved et tilfælde interesseret i kinesiologi, hvor man arbejder med kroppens energibaner.

LÆS MERE OM TANKEFELT TERAPI KURSUS

Øreakupunktur

På dette kursus er formålet at udbrede kendskabet til en diagnose- og

behandlingsmetode, der både er enkel, logisk og let forståelig at benytte. Alle kan have glæde af kurset til at skabe mere balance i krop og sind.

LÆS MERE OM ØREAKUPUNKTUR KURSUS

Supervision / Lær nyt

Er for dig med som har lyst til at holde dig opdateret og udvikle dig personligt, det er for dig som har deltaget på et kursus hos os og få dig som har lyst til at “snuse” til hvad vi laver og hvad vi evt. kan hjælpe dig med og måske kunne en Kranio Sakral behandling/kursus være noget for dig?

FIND UD AF MERE OM VORES SUPERVISION

Organ massage

På kurset undervises der ud fra den taoistiske, klassiske kinesiske medicin, hvor du får en arbejdsduelig indsigt i de indre organer og deres funktioner, lymfesystemet, kredsløbet og nervesystemet, energikanalerne (medianerne), musklerne, senerne og vævene, og du lærer det gensidige afhængigheds- og samvirkningsforhold mellem disse forskellige kropsaspekter.Kurset strækker sig over 3 weekender.

Pris 7200 kr. incl. kursis materiale samt overnatning.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os